Veleposlaništvo RS Varsava /

Dostopnost

Organi državne uprave Republike Slovenije se zavezujemo, da bomo omogočali dostopnost spletišč državne uprave v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij vsem uporabnikom. 

Izjava o dostopnosti

Ta izjava o dostopnosti se nanaša na spletišče Veleposlaništva Republike Slovenije v Varšavi.

Stopnja skladnosti

Spletišče Veleposlaništva Republike Slovenije v Varšavi je delno skladno z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zaradi spodaj navedenih izjem.

Nedostopna vsebina

Spodaj navedena vsebina ni dostopna zaradi nesorazmernega bremena:

  • vse fotografije niso opremljene z opisi oziroma še nimajo alternativnega besedila.
  • dokumenti v PDF obliki zapisa,
  • različne kompleksne tabele s podatki.

Dostopne alternative

Vse informacije, ki so dostopne na spletni Veleposlaništva Republike Slovenije v Varšavi lahko uporabniki dobijo na +48 22 849 82 82 in sloembassy.warsaw@gov.si ali osebno na al. Jana Chrystiana Szucha 19, 4. nad., 00-580 Varšava, Poljska  v času uradnih ur.

Obvestilo o domnevno nedostopnih vsebinah in/ali zaprosilo za informacije o nedostopnih vsebinah nam lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: sloembassy.warsaw@gov.si ali na Veleposlaništvo Republike Slovenije v Varšavi, al. Jana Chrystiana Szucha 19, 4. nad., 00-580 Varšava, Poljska.

Priprava izjave o dostopnosti

Ta izjava je bila pripravljena 23. septembra 2020 na podlagi samoocene.

Izjava je bila nazadnje pregledana 23. septembra 2020.

Povratne in kontaktne informacije

Obvestilo o morebitnih primerih neskladnosti objav z določili Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij in zahteve po posredovanju informacij v dostopni obliki lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: sloembassy.warsaw@gov.si ali na Veleposlaništvo Republike Slovenije v Varšavi, al. Jana Chrystiana Szucha 19, 4. nad., 00-580 Varšava, Poljska.

Odgovor boste prejeli v roku osmih dni od prejema obvestila oziroma prošnje. Če v tem roku ne bomo mogli podati ustreznega odgovora, vam bomo sporočili, kdaj bo odgovor podan in razloge za zakasnitev odgovora.

Izvršilni postopek

V primeru, da ugotovite odstopanja od določil Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij, lahko podate prijavo inšpektorjem za informacijsko družbo po navadni ali elektronski pošti na naslov:

Uprava Republike Slovenije za informacijsko varnost

MINISTRSTVO ZA JAVNO UPRAVO

Tržaška cesta 21
1000 Ljubljana
01 478 47 78
gp.uiv@gov.si